Email pentru detalii sau comenzi: contact@audiomixt.com
Sunetul nostru, garanteaza imaginea ta!

Jingle-uri craciun 2015

   Vin sarbatorile. Asa ca m-am gandit sa public aici 3 pachete pe care le-am realizat pentru 3 radiouri din Romania.

Radio 1 Neamt

Primul pachet a fost realizat pentru postul local nemtean Radio 1 Neamt. Contine 8 jingle-uri speciale dedicate sarbatorilor de iarna unde am incercat sa combin spiritul clasic muzical al craciunului cu sunete moderne, beduri comerciale sau sunete discrete de Radio imaging.
atat cortinele muzicale cat si efectele de Radio imaging sunt productii proprii.

Radio Play Romania

Al 2-lea pachet, a fost realizat pentru postul de radio pe internet, Radio Play romania. Daca in cazul primului pachet folosit in fm, iata ca si pe internet usor usor, radiourile inteleg nevoia ascultatorului si il introduc prin intermediul acestui tip de productie audio in atmosfera sarbattorilor de iarna.

Radio Expres

Ultimul pachet dar nu cel din urma, a fost realizat pentru Radio Expres. Acesta contine 5 jingle-uri speciale dedicate sarbatorilor de iarna, unde am incercat ca si in cazul primelor doua pachete sa imbin intr-un mod placut vocea mosului cu influente moderne de sunet si efecte sonore. Bedurile…sau cortinele muzicale imi apartin in totalitate.

Curand revin cu , cateva happy new yar jingles, adica jingle-uri destinate inceputului de an. Am cateva realizate, sper sa mai realizez cateva pana la sfarsitul anului. Auditie placuta!

About Capră Vasi

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to Top