Email pentru detalii sau comenzi: contact@audiomixt.com
Sunetul nostru, garanteaza imaginea ta!

OFERTE PENTRU BUSINESUL TAU!!!

Afacerea ta, e flexibila. Asa sunt si ofertele/preturile noastre. Audiomixt.com ia in calcul fiecare plan de afaceri pe care il propui. Fiecare strategie, fiecare mesaj pe care vrei sa il transmiti clientilor tai.
De aceea, ne propunem ca fiecare produs pe care il vei regasi pe site-ul nostru, fiecare Jingle, Ringtone, Cortina muzicala, Spot publicitar, Promo, Pachet de efecte de sunet, etc, sa vina in sprijinul tau la preturi si prin intermediul unor oferte cat mai avantajoase.
Descopera ofertele audiomixt.com dupa cum urmeaza.

La rubrica: Asculta demo vei regasi atat productii marca audiomixt, cat si descrierea acestora. Noi, iti propunem urmatoarele pachete de productii in functie de stadiul la care se afla afacerea ta.

Radiouri online

 • Online 5+1 (destinat in special radiourilor online).
  Iti ofera 5 productii, plus 1 bonus. Ai: 3 Jingle-uri, cu durata de pana la 10 secunde, cu una doua voci, plus efecte sau fonduri muzicale in functie de preferinte. De asemenea iti oferim doua HitMix-uri, plus a 6-a productie bonus la alegerea clientului.
  Pret: 25 – 40 euro. (Tarifele variaza in functie de complexitatea productiilor).
 • Online 8+2 (Destinat in special Radiourilor online).
  Iti ofera 8 productii, plus 2 bonus. ai: 4 Jingle-uri, cu durata de pana la 10 secunde. cu una doua voci, plus efecte sau fonduri muzicale in functie de preferinte. doua HitMix-uri, plus doua acapella cu durata de pana la 5 secunde fiecare, plus alte 2 productii bonus tipul acestora fiind ales de client.
  Pret: 35 – 50 euro. (Tarifele variaza in functie de complexitatea productiilor).
 • Online 10 + 3 (Destinat in special radiourilor online).
  Iti ofera 10 productii plus 3 bonus. Ai: 4 Jingle-uri, cu durata de pana la 10 secunde cu una doua voci, plus efecte sau fonduri muzicale in functie de preferinte, 3 HitMix-uri, plus 3 voci acapella cu durata de pana la 5 secunde fiecare. Ca bonus, ai 3 productii la alegere.
  Pret: 45 – 65 euro. (Tarifele variaza in functie de complexitatea productiilor).
 • Online 12 + 4 (Destinat in special radiourilor online).
  Iti ofera 12 productii, plus 4 bonus. Ai: 6 Jingle-uri, cu durata de pana la 10 secunde, cu una doua voci, plus efecte sau fonduri muzicale in functie de preferinte, 3 HitMix-uri, plus 3 voci acapella cu durata maxima de 5 secunde fiecare. Ca bonus, ai 4 productii la alegere.

Radiouri F.M

 • Fm 10 plus 2. (Destinat in special radiourilor FM).
  Iti ofera 10 productii plus doua bonus. Ai: 3 Jingle-uri, cu una doua voci, plus efecte sau fonduri muzicale in functie de preferinte, 2 HitMix-uri, 2 Promo-uri emisiuni plus 3 voci acapella, cu durata de pana la 5 secunde fiecare. Ca bonus ai 2 productii la alegere.
  Pret: 60 – 85 euro. (Tarifele variaza in functie de complexitatea productiilor).
 • Fm 15 + 3. (Destinat in special radiourilor FM).
  Iti ofera 15 productii, plus 3 bonus. Ai 7 Jingle-uri, cu durata de pana la 10 secunde, cu una doua voci plus efecte si fonduri muzicale in functie de preferinte, 4 HitMix-uri, 3 promo-uri emisiuni, si 1 voce acapella cu durata de pana la 5 secunde. De asemenea, ai 3 productii bonus la alegere.
  Pret: 70 – 95 euro. (Tarifele variaza in functie de complexitatea productiilor).
 • Fm complet. (Destinat in special radiourilor Fm).
  Acest pachet, ofera toata gama de productie radio, incepand cu Jingle-uri, si terminand cu fundaluri muzicale. Pachetul standard contine: 1 lot de 12 Jingle-uri, 5 HitMix-uri, 5 promo-uri emisiuni, 5 voci acapella, plus 1 fundal pentru stiri, 1 fundal meteo, plus 1 fundal sport, plus alte 3 fundaluri/generice muzicale la alegere. Asadar, 33 de productii care pot acoperi gama de productie audio a unui
  radio Fm
  Pret: 230 euro. (Tarifele variaza in functie de complexitatea productiilor).

Toate productiile bonus oferite fac parte din categoriile: Jingle, Promo publicitar, (brand sau emisiune) Hit/BeatMix, Voce acapella.
Toate productiile muzicale sunt realizate in conditii tehnice foarte bune, in spatii special amenajate pentru o inregistrare calitativa, si cu unelte de editare audio performante.

Back to Top