Mail: contact@audiomixt.com

   

Vocea mea poate fi vocea afacerii tale!

Te salut! Numele meu este Vasi si daca pana acum ai ascultat productii complete realizate de mine sub numele Audiomixt, te invit sa folosesti playerele de mai jos, pentru ami descoperi vocea asa cum este ea. Fara fonduri muzicale sau efecte, pentru a putea alege mai usor ce tip de tonalitate sau text sa folosim atunci cand trebuie sa realizam impreuna proiectul tau audio!
Sa incepem! E foarte simplu! Da click pe butonul de play de sub descrierea tipului de voce si descopera daca vocea mea este potrivita proiectului tau audio!

Voce IVR sau mesaj de asteptare in cadrul unui apel telefonic

Facem robotul telefonic mai placut si mai eficient. Vocea IVR sau robotul interactiv care te indruma in alegerea unor optiuni, poate fi de mare ajutor cand e nevoie de interactiune intre compania ta si clienti.

Naratie

Poti asculta un fragment de text citit de mine, iar vocea mea poate fi folosita pentru crearea de documentare audio sau oricare alt tip de text narat!

Tele shoping

In Romania vanzarea de produse sau servicii prin tele shoping, a inceput sa capete o importanta destul de mare in ultimii ani. Vocea mea poate fi chiar vocea produsului/brandului pe care il oferi clientilor tai prin acest tip de vanzari!

Audio Book sau carti audio

O carte buna poate da culoare sfarsitului unei zile sau weekendului intreg!
In ultimii ani cartile in format electronic au inceput sa fie citite sau ascultate din ce in ce mai mult! Pentru cei care aleg varianta audio, vocea mea poate fi cea care sa dea viata intamplarilor din cartile respective!

Foloseste
Formularul de contact
Pentru a incepe chiar astazi proiectul tau, fie ca e vorba de mesaje in asteptare (IVR) voce narata, anunturi tele shoping, citirea de carti audio sau oricare alt tip de material audio!

Back to Top