Email pentru detalii sau comenzi: contact@audiomixt.com
Sunetul nostru, garanteaza imaginea ta!

Jingle-uri cantate radio expres 2016

   

Jingle-uri cantate, Radio Expres…un Radio Liber la distractie

Bun regasit ascultatori de AudioMixt. Am o imensa bucurie pe care o asteptam de mult si pe care doresc s-o impart cu voi.
De multa vreme personal caut voci. Voci care sa colaboreze cu mine si prin intermediul carora sa realizam lucruri placute urechii ascultatorilor pentru care produc zilnic cate ceva.
Fie ca vorbim de naratie sau chiar de Jingle-uri cantate, acestea sunt mai greu de gasit. Insa nu imposibil. Asa se face ca dupa pachetul de Jingle-uri cantate realizate pentru Radio Hipnotic, disponibil:
Aici
Acolo unde am avut placerea de o asculta pe Lavinia.
Iata ca acum va aduc dupa lungi cautari o alta voce care s-a pretat foarte bine pe stilul CHR si sunt absolut convins ca si pe alte stil-uri de Jingle-uri sau productii muzicale pentru radio sau tv.
Ea se numeste Simona si recunosc ca am lucrat aman2 destul de intens pentru ca cele 6 Jingle-uri pe care le-am atasat mai jos, sa sune cat se poate de bine, de modern, de placut urechii si evident de CHR.
Detalii tehnice:

  • Voce: Simona Ostas
  • Limba: Engleza
  • Productie muzicala, texte si mastering: Vasi Capra

Va invit asadar sa ascultati, sa distribuiti si de ce nu sa comentati aceste 6 Jingle-uri realizate pentru postul de radio online Radio Expres.
Iar pentru Oferte, sau informatii nu ezitati sa ma:
Contactati
Cu multa stima, Vasi Capra. Producer, Sounddesigner si Voiceover Audiomixt!

About Capră Vasi

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to Top